Becali a anuntat 3 TITULARI pentru sezonul viitor: "Greseste, nu greseste, treci in primul 11!" TRANSFERUL URIAS pregatit de FCSB: "O sa fie de talia Realului si Barcelonei!"

Gigi Becali a facut planul pentru sezonul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2019, 20:33
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2019, 22:34

Finantatorul FCSB a anuntat deja trei dintre titularii care se vor regasi in primul "11" al echipei: Vlad va intra in poarta, iar Morutan si Coman vor fi jucatorii de neclintit din echipa.

Gigi Becali a anuntat ca vrea 30 de milioane de euro pentru Morutan si a recunoscut ca a purtat negocieri cu o echipa din Premier League. Becali recunoaste ca, deocamdata, niciun club nu este dispus sa plateasca o asemenea suma pentru Morutan, insa in cativa ani Morutan va ajunge la o echipa de top a Europei.

"Rezultatul de aseara mi-a convenit. Avem sansa sa venim la egalitate de puncte. Nu se putea mai mult, Craiova nu a avut atacanti. Jos palaria pentru Cicaldau! Imi pare rau pentru Mangia...nu vreau sa comentez mai mult.

Tandia nu ma intereseaza! Atacanti avem. De la anul, Vlad greseste, nu greseste, treci la timona! Morutan, Coman, ei sunt titulari, ei intra pe teren. Nu-l vand pe Morutan acum! Imi da 30 de milioane acum? Ce bani vreau eu pe Morutan, nu da nimeni acum. 30 de milioane merita, dar nu acum! Acum, nu da nimeni nici 3! O sa fie de talia Barcelona, Real, City! Nu deranjez, nu dau in cap la nimeni. Asa vreau eu, 30 de milioane! Ce, dau in cap la cineva?", a declarat Gigi Becali inaintea meciului cu Sepsi.

CITESTE SI

Modifică setările cookies