Balanescu a girat actiunile lui Cortacero, dar si-a pierdut increderea! Se gandeste sa plece de la Dinamo! Informatii de ULTIMA ORA

Balanescu a girat actiunile lui Cortacero, dar si-a pierdut increderea! Se gandeste sa plece de la Dinamo! Informatii de ULTIMA ORA

Se pregateste o noua plecare de la Dinamo, dupa cea a lui George Neagu, preparatorul fizic al echipei, care a plecat la Astra.

Promisiunile nerespectate si datoriile uriase pe care le-a adunat echipa il fac pe Bogdan Balanescu sa se gandeasca sa plece de la Dinamo. Potrivit GSP, directorul general al clubului s-ar simti neputincios in fata problemelor de la Dinamo, pe care le considera extrem de dificil de rezolvat. 

Balanescu ar intentiona sa plece inainte ca echipa sa dispara, marturisindu-le apropiatilor ca a obosit sa caute variante care doar amana sfarsitul clubului. Conform aceleiasi surse, Bogdan Balanescu a ramas la Dinamo in ciuda conflictelor cu suporterii pentru ca a avut incredere in proiectul spaniolilor.

Mai mult decat atat, el a girat cu semnatura toate transferurile si afacerile lui Pablo Cortacero, care s-au dovedit a afunda clubul in datorii. Astfel, dupa doar cateva luni, a ajuns sa creada ca ei doar trag de timp facand noi promisiuni ori de cate ori jucatorii rabufnesc. 

Investitorii spanioli ar putea reusi astfel ce nu au reusit suporterii care au incercat sa scape de Balanescu pe care il considera vinovat pentru plecarea lui Mircea Rednic, antrenorul pe care il vad cel mai potrivit pentru a salva echipa. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies