Liga 1

Balanescu a girat actiunile lui Cortacero, dar si-a pierdut increderea! Se gandeste sa plece de la Dinamo! Informatii de ULTIMA ORA

Se pregateste o noua plecare de la Dinamo, dupa cea a lui George Neagu, preparatorul fizic al echipei, care a plecat la Astra.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Noiembrie 2020, 08:53
Data actualizarii: Vineri 20 Noiembrie 2020, 08:55

Promisiunile nerespectate si datoriile uriase pe care le-a adunat echipa il fac pe Bogdan Balanescu sa se gandeasca sa plece de la Dinamo. Potrivit GSP, directorul general al clubului s-ar simti neputincios in fata problemelor de la Dinamo, pe care le considera extrem de dificil de rezolvat. 

Balanescu ar intentiona sa plece inainte ca echipa sa dispara, marturisindu-le apropiatilor ca a obosit sa caute variante care doar amana sfarsitul clubului. Conform aceleiasi surse, Bogdan Balanescu a ramas la Dinamo in ciuda conflictelor cu suporterii pentru ca a avut incredere in proiectul spaniolilor.

Mai mult decat atat, el a girat cu semnatura toate transferurile si afacerile lui Pablo Cortacero, care s-au dovedit a afunda clubul in datorii. Astfel, dupa doar cateva luni, a ajuns sa creada ca ei doar trag de timp facand noi promisiuni ori de cate ori jucatorii rabufnesc. 

Investitorii spanioli ar putea reusi astfel ce nu au reusit suporterii care au incercat sa scape de Balanescu pe care il considera vinovat pentru plecarea lui Mircea Rednic, antrenorul pe care il vad cel mai potrivit pentru a salva echipa. 

Modifică setările cookies