Liga 1

Incep plecarile de la Dinamo! Neplatit de aproape 5 luni, preparatorul fizic al echipei a mers la un alt club din Liga 1

Continua sa se adune problemele la Dinamo cu fiecare zi care trece.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Noiembrie 2020, 21:18
Data actualizarii: Joi 19 Noiembrie 2020, 21:52

Faptul ca echipa se afla pe penultima pozitie a clasamentului pare a fi cea mai mica problema cu care se confrunta clubul din Stefan cel Mare.

Noii proprietari ai clubului nu au reusit sa aduca banii promisi de atat de mult timp, iar clubul inregistreaza datorii urgente care, daca nu vor fi achitate pana la sfarsitul acestei luni, ar putea duce la depunctarea 'alb-rosilor'.

In contextul in care fotbalistii nu au primit niciun salariu de 3 luni, o mare parte dintre ei si-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, iar cei care nu au facut-o inca se pregatesc de acest lucru.

Cosmin Contra a anuntat deja ca vrea sa isi rezilieze contractul cu Dinamo si cauta sa se inteleaga cu oficialii clubului.

Insa, pana ca antrenorul si fotbalistii sa paraseasca echipa, dinamovistii au ramas fara preparatorul fizic. Sursele www.sport.ro informeaza ca George Neagu s-a despartit de Dinamo, dupa ce nu a mai primit niciun ban de aproape 5 luni. Neagu a semnat cu Astra Giurgiu, care i-a dat deja un salariu in avans pentru a se alatura echipei antrenate de Eugen Neagoe.

George Neagu a participat joi la ultimul antrenament al 'cainilor', iar Isma Lopez, Rene Hinojo si Borja Valle au postat pe o retea de socializare mesaje de sustinere pentru fostul lor colaborator.

Modifică setările cookies