"Are un an de cand nu spune nimic ca mare fotbalist!" Una dintre perlele lui Gigi Becali, criticata de fostul patron! Ce ii lipseste pentru a se impune la FCSB

"Are un an de cand nu spune nimic ca mare fotbalist!" Una dintre perlele lui Gigi Becali, criticata de fostul patron! Ce ii lipseste pentru a se impune la FCSB

Olimpiu Morutan (21 de ani) este unul dintre fotbalistii pe care Gigi Becali spera sa ia o multime de bani in viitorul apropiat.

Morutan a fost adus in iulie 2018 la FCSB, insa Valeriu Iftime spune ca jucatorul nu a avut impactul asteptat de la transfer.

Mijlocasul a fost vandut de Botosani pentru 700.000 de euro, iar patronul Botosaniului crede ca lipsa minutelor in teren a produs un declin in jocul lui Morutan.

Florinel Coman, Dennis Man sau Florin Tanase sunt concurentii lui Morutan din atacul ros-albastrilor:

"E fotbalist bun, daca joaca mai des, cand nu are concurenta, cred ca a fost printre cei mai buni de pe teren. Are nevoie de jocuri, sa joace. El e talentat, iar astfel de talente trebuie crescute intr-un mod special, are ceva rar. El e jucator de numar 10 care trebuie dus gradual in cusca cu lei. 

A plecat de la noi. Cand a ajuns la Bucuresti, in arsita soarelui, il rupe. Are un an de zile de cand nu spune nimic ca mare fotbalist", a declarat Valeriu Iftime la Ora Exacta in Sport.

5 goluri si 15 pase decisive a reusit Morutan in cele 59 de meciuri jucate la FCSB. Mijlocasul este cotat la 800.000 de euro, conform Transfermarkt.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Elevii din familii sărace riscă să piardă şi "cornul şi laptele", după ce nu au făcut ore din lipsa tehnologiei
BRAT