Dragos Nedelcu FCSB Gigi Becali Liga 1

ADIO, DAR MAI STAU PUTIN! Anuntul MOMENTULUI in legatura cu Dragos Nedelcu! Transferul mijlocasului in Ungaria e in impas

Situatia lui Dragos Nedelcu este ca un serial cu mai multe episoade.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Februarie 2020, 17:35
Data actualizarii: Miercuri 12 Februarie 2020, 19:03

Update 18:50 Nedelcu e la Budapesta si asteapta ca Mol Vidi sa-si mareasca oferta in privinta contractului. Becali e in continuare dispus sa-l cedeze, dar Nedelcu nu-si doreste sa plece in orice conditii. Din informatiile www.sport.ro, fotbalistul va mai ramane in Ungaria pana vineri, in asteptarea unui acord total intre partile implicate.

___________________________________________________________________________________
Dupa ce initial era considerat ca si plecat de la FCSB, impreuna cu Cristi Manea si Harlem Gnohere, deoarece patronul ros-albastrilor acceptase oferta lui MOL Vidi, de doua milioane de euro pentru el, mijlocasul s-a antrenat cu ros-albastrii si parea ca situatia sa este lamurita.

Dupa remiza cu Academica Clinceni din ultima etapa, Gigi Becali a declarat, din nou, ca Dragos Nedelcu este out de la FCSB si urmeaza sa faca vizita medicala si sa semneze cu MOL Vidi. Astazi, conform GSP.RO, se pare ca mijlocasul nu mai ajunge in Ungaria si va continua alaturi de FCSB.

Ros-albastrii urmau sa incaseze jumatate de milion de euro pentru imprumutul lui Nedelcu, din partea lui MOL Vidi, iar daca prestatiile sale convingeau, Gigi Becali urma sa mai incaseze inca un milion si jumatate de euro.

Cota lui Dragos Nedelcu este de 1.5 milioane de euro, conform Transfermarkt. Jucatorul venit de la Viitorul in 2017 a jucat 52 de meciuri in tricoul lui FCSB si a inscris doua goluri.

Modifică setările cookies