"Nu știe cum să scape de el!" Gică Hagi nu-l mai vrea, însă jucătorul refuză să plece de la Farul

Dragos Nedelcu Gica Hagi Gigi Becali Fotbal intern Gică Hagi / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2024, 08:50
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2024, 08:53

Gigi Becali a dezvăluit că Gică Hagi are bătăi de cap cu unul dintre foștii jucători ai FCSB-ului.

Gică Hagi ar vrea să scape de Dragoș Nedelcu, jucătorul transferat gratis de la FCSB, însă mijlocașul defensiv refuză să părăsească echipa "Regelui".

"Am luat și țepe, Nedelcu, am dat două milioane pe el. I l-am dat lui Gică gratis, acum nu știe Gică cum să scape de el, că nu vrea să plece", a spus Gigi Becali, potrivit Digisport.

În 2017, după un sezon bun în tricoul Farului Constanța, Dragoș Nedelcu era transferat la FCSB în schimbul sumei de 2,13 milioane de euro.

Gică Hagi vrea să scape de Dragoș Nedelcu

Fotbalistul defensiv nu a reușit să se adapteze la FCSB, motiv pentru care a fost împrumutat la Fortuna Düsseldorf (în 2021), echipă din liga secundă germană. Nu făcut mare lucru nici acolo, motiv pentru care a revenit în țară.

În vara anului 2017, Nedelcu a fost cedat gratis la Farul Constanța, iar Gică Hagi spera că va reuși să-l readucă la forma de altădată, însă nu a reușit, iar acum, după spusele lui Gigi Becali, încearcă fără succes să scape de el.

1,5 milioane de euro valora Dragoș Nedelcu în momentul în care a făcut pasul către FCSB. Acum valoarea lui a coborât până la 650 de mii de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!