S-a SATURAT de jocul slab al echipei! Cristiano Ronaldo isi negociaza PLECAREA de la Juventus! Seicii milionari il vor pe starul portughez

S-a SATURAT de jocul slab al echipei! Cristiano Ronaldo isi negociaza PLECAREA de la Juventus! Seicii milionari il vor pe starul portughez

Cristiano Ronaldo nu este deloc incantat dupa eliminarea din Champions League si jocul slab al echipei sale, astfel ca ia in considerare o eventuala plecare.

Eliminarea italienilor din competitia preferata a starului portughez nu i-a picat bine lui Ronaldo, mai ales pentru modul in care calificarea a fost pieduta. Atacantul a fost cel care a inscris cele doua goluri pentru italieni, insa nu au fost suficiente pentru a califica echipa in sferturi. 

Ronaldo s-ar simti din ce in ce mai sigur la Juventus, motiv pentru care ar lua in calcul serios o eventuala plecare, iar principala favorita este PSG. Portughezul a fost intodeauna incantat de ideea de a merge pe Parc des Princes, iar acum Foot Mercato asigura ca Leonardo, directorul sportiv al francezilor si Jorge Mendes, agentul lui Ronaldo ar fi inceput sa discute transferul. 

Ramane de vazut daca Paris Saint-Germain isi poate permite, din punct de vedere financiar, un posibil transfer al lui Ronaldo, care are contract pana in iunie 2022. 

VIDEO - Cele mai tari goluri din Serie A inscrise de Cristiano Ronaldo in acest sezon: 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Manuscrise extrem de rare, furate de la Londra, găsite în sacoșe de rafie în Neamț. Valorau 3 milioane de €
BRAT