Stefan Radu Inter Milano Lazio Italia

Presa din Italia anunta o noua destinatie pentru Stefan Radu! Romanul o poate parasi pe Lazio dupa 13 sezoane

Viitorul romanului la Roma este incert.

Mihnea Stefan
Data publicarii: Sambata 29 Mai 2021, 09:00
Data actualizarii: Sambata 29 Mai 2021, 09:28

Stefan Radu se afla la Lazio din 2008, de cand a fost transferat de la Dinamo pentru 4.7 milioane de euro. In cele 13 sezoane, a devenit jucatorul cu cele mai multe aparitii in tricoul lui Lazio, 412, si a castigat 3 Cupe ale Italiei si 3 Supercupe.

Contractul romanului cu echipa italiana expira intr-o luna, iar in ciuda faptului ca ambele parti doresc sa prelungeasca intelegerea, plecarea lui Simone Inzaghi la Inter ii poate schimba viitorul. Potrivit Gazzetta dello Sport, antrenorul are o relatie foarte buna cu jucatorul pe care l-a pregatit 5 sezoane si doreste ca acesta sa il urmeze la Milano.

"Relatia dintre cei doi este una extrem de solida si, luand in considerare faptul ca mai multi fundasi de la Inter sunt pe picior de plecare (D'Ambrosio, Kolarov si Ranocchia), Radu, care incaseaza un salariu de 1.3 milioane de euro pe sezon, reprezinta o buna solutie.

Se repeta situatia din 2004, cand Roberto Mancini a lasat Lazio pentru Inter si a fost insotit la Milano de Mihajlovic, Favalli si Dejan Stankovic. De aceea, fanii lui Lazio se tem de un nou exod si ca nu-l vor pierde doar pe Simone Inzaghi", scriu jurnalistii de la Gazzetta dello Sport.

Saptamana trecuta, a aparut informatia cum ca Stefan Radu si presedintele lui Lazio aveau un singur punct in care nu cadeau de acord asupra noului contract, perioada pe care sa semneze. Romanul dorea o intelegere pe doi ani, iar Claudio Lotito i-a propus doar un an de prelungire.

Modifică setările cookies