Stefan Radu Italia Lazio Radu Stefan stranieri Italia

"Performanta sa este peste media! E un adevarat luptator!" Italienii, incantati de evolutia lui Stefan Radu din ultima etapa

Radu Stefan a fost titular pentru Lazio in partida cu Torino, terminata 0-0.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 19 Mai 2021, 11:57
Data actualizarii: Miercuri 19 Mai 2021, 12:01

Devenit in acest sezon jucatorul cu cele mai multe prezente din istoria lui Lazio, Radu Stefan continua evolutiile bune si este apreciat de jurnalistii italiei. Impotriva lui Torino a evoluat 75 de minute, fiind odihnit de Simone Inzaghi, dupa ce in trecut fundasul roman a avut probleme cu accidentarile musculare.

Site-ul cittaceleste.it l-a laudat pe Radu dupa aceasta partida. "Chiar si astazi (dar doar in prima repriza) performanta sa este peste medie. Incepe de la aparare si il ajuta pe Fares. Nu a pierdut nicio minge. Un adevarat luptator. Cu 15 minute inainte de final, el este inlocuit. In locul sau intra Parolo", scrie sursa mai sus citata.

  • Performanta sa este peste media! Nu a pierdut nicio minge. Un adevarat Luptator! Italienii sunt incantati de evolutia lui Radu Stefan din ultima etapa

Situatia nu s-a schimbat pentru Lazio in clasament. Chiar si inainte de aceasta partida, echipa lui Simone Inzaghi era sigura de locul sase, ce asigura prezenta in grupele Europa League.

Modifică setările cookies