Stranieri

Stefan Radu a fost 'incoronat' la Lazio! Cum l-au omagiat colegii dupa ce a devenit jucatorul cu cele mai multe meciuri all-time pentru echipa din capitala Italiei

Stefan Radu a jucat meciul cu numarul 402 pentru Lazio in partida de pe teren propriu cu Spezia.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Aprilie 2021, 19:34
Data actualizarii: Miercuri 07 Aprilie 2021, 19:39

Fostul fotbalist al lui Dinamo a devenit astfel liderul all time la acest capitol pentru echipa laziala, depasindu-l astfel pe legendarul Giuseppe Favalli.

Favalli chiar a participat la antrenamentul de miercuri al echipei antrenate de Simone Inzaghi, antrenament la care Stefan Radu a fost sarbatorit de colegii sai pentru performanta la care a ajuns.

  • Stefan Radu a fost 'incoronat' la Lazio! Cum l-au omagiat colegii dupa ce a devenit jucatorul cu cele mai multe meciuri all-time pentru echipa din capitala Italiei

Fundasul central de 34 de ani a primit un tron inscriptionat cu numele sau si cu numarul 402 la ceremonia la care a participat si presedintele lui Lazio, Claudio Lotito.

"Sunt foarte fericit, echipa si clubul mi-au facut doua surprize nebune, nu ma asteptam sa primesc aceste cadouri. Nu stiu cine a avut ideea asta, sunt curios: e un cadou foarte frumos, mi-l voi aminti mereu. Acum sa ne gandim la cele zece finale ramase pana la sfarsitul campionatului. Sper ca magazionerii imi vor da o mana de ajutor ca sa duc toate aceste lucruri acasa. Si copiii mei vor fi bucurosi, dar le voi spune ca e un cadou pentru mine", a spus Radu potrivit Agerpres.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies