”Ștefan Radu a comis-o din nou!” Detaliul remarcat de italieni la fostul fotbalist la derby-ul AS Roma - Lazio

Stefan Radu AS Roma Lazio Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 16:33
Data actualizarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 16:33

Ștefan Radu este protagonistul unui scandal uriaș în Italia, după ce a urmărit alături de ultrașii lui Lazio partida cu AS Roma, scor 0-1.

Înaintea partidei, au avut loc incidente și în timpul meciului au fost afișate bannere antisemite.

Ștefan Radu, implicat într-un scandal de proporții în Italia

Românul care a intrat în istoria clubului Lazio, după ce a petrecut 15 ani pe Olimpico, s-a afișat cu simboluri naziste la derby-ul cu AS Roma.

Radu a comis-o din nou: fostul jucător al lui Lazio, în peluză, cu un simbol nazist pe hanorac”, au titrat cei de la TuttoMercatoWeb.

Fostul fotbalist român a purtat un hanorac care avea imprimat pe mânecă ”SS Lazio”, cu cele două inițiale scrise într-o manieră care aduce aminte de organizația militară a Partidului Nazist din timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Pe contul oficial de Twitter al Lega Serie A a fost postată o fotografie cu Ștefan Radu în tribune, însă, după ce urmăritorii au remarcat detaliul de pe tricoul românului, aceasta a fost ștearsă.

«SS Lazio»: è polemica per la felpa dell’ex giocatore Stefan Radu che rievoca la simbologia nazista - #Lazio»: #polemica #felpa #dell’ex https://t.co/PaNi57EmT4 pic.twitter.com/OUSwkw3qyh

Nu este pentru prima dată când Ștefan Radu este implicat într-un scandal

Pe vremea când Ștefan Radu era încă în activitate, acesta a mers în fața suporterilor lui Lazio și a făcut ”salutul roman”, cel care a fost preluat și de naziști.

La acea vreme, s-a declanșat un adevărat scandal, iar Ștefan Radu a fost chiar investigat de autoritățile italiene. În cele din urmă, fotbalistul a fost achitat.

Radu nici măcar nu știe ce este salutul fascist”, spunea la acea vreme avocatul lui Lazio, Gian Michele Gentile, conform repubbblica.it.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!