Giorgio Chiellini Italia juventus Italia A triumfat cu Italia la Euro 2020, dar nu are viitorul asigurat la Juventus! Ce a spus agentul lui Chiellini

A triumfat cu Italia la Euro 2020, dar nu are viitorul asigurat la Juventus! Ce a spus agentul lui Chiellini

Chiellini este liber de contract de la 1 iulie 2021. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 17:47
Data actualizarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 17:57

Chiar dacă nu a avut un 2021 foarte bun cu Juventus, fiind eliminat din optimile Champions League de către Porto și terminând pe locul 4 în Serie A, vara acestui an a fost de neuitat pentru Chiellini. Prestațiile solide de la Euro 2020 au facut-o pe UEFA să îl declare cel mai bun fundaș al turneului și pe Italia să câștige al doilea Campionat European, după cel din 1968. 

Chiellini se află la Juventus din 2005, când a fost cumpărat de la Fiorentina pentru 9 milioane de euro. În cele 16 sezoane, apărătorul a cucerit 20 de trofee cu torinezii, dintre care 9 titluri Serie A și 5 cupe ale Italiei. Însă din iulie 2021, înțelegerea cu multipla campioană a Italiei a expirat, iar căpitanul Squadrei Azzurra este liber de contract. 

  • A triumfat cu Italia la Euro 2020, dar nu are viitorul asigurat la Juventus! Ce a spus agentul lui Chiellini

Agentul jucatorului a vorbit despre șansele ca clientul său să continue la Juventus și în sezonul viitor. 

"Giorgio este foarte calm. Cu siguranță, să te gândești la Chiellini departe de terenul de fotbal ar fi absurd, așa că sunt sigur că va continua să joace. Scopul este să joace în continuare pentru Juventus, dar acordurile se fac din ambele părți", a declarat Davide Lippi pentru Rai Sport, citat de Tutto Sport.

În luna august a acestui an, Chiellini va împlini 37 de ani. Fundașul central a bifat 535 de meciuri pentru Juventus, în care a reușit să marcheze 36 de goluri și să ofere 24 de pase decisive. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!