Jose Mourinho, impresionat de interventia lui Chiellini din finala Euro 2020! "Stia ce are de facut"! Cum rade portughezul de Saka

Jose Mourinho, impresionat de interventia lui Chiellini din finala Euro 2020! "Stia ce are de facut"! Cum rade portughezul de Saka

Portughezul a fost mereu un mare fan al fundasului italian.

Italia s-a impus in fata Angliei in finala Campionatului European, insa Giorgio Chiellini a avut o interventie care a facut posibil acest lucru. Fundasul l-a oprit pe Saka, care il depasise in viteza pe banda de tusa, faza care putea aduce golul decisiv al englezilor.

Cu atat mai interesant este faptul ca aceasta s-a produs la finalul primelor 90 de minute, cand practic mai erau de jucat doar cateva zeci de secunde, iar daca Chiellini nu-si repara greseala si nu-l tragea de tricou pe Saka, atunci dezastrul putea sa fie complet pentru italieni, care insa au avut noroc si s-au impus la penalty-uri, ducand trofeul la Roma.

"Ce i-a facut Chiellini lui Saka inseamna totul. A facut singura sa greseala din meci, a gresit cand s-a intors pe linia de tusa. Saka a scapat din marcaj, dar Chiellini i-a zis 'nu te duci nicaieri, stai aici cu mine, tricoul e al meu si tu la fel'. Stia ce are de facut!" a spus Jose Mourinho, conform Talksport.

  • Jose Mourinho, impresionat de interventia lui Chiellini din finala Euro 2020!
VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies