Giorgio Chiellini Los Angeles FC Tigres Fotbal extern

VIDEO "Chiellini, ce e cu tine?". Gestul lipsit de fair-play a stârnit furie în SUA

Giorgio Chiellini (39 de ani), experimentatul stoper italian care a petrecut 17 ani la Juventus, joacă din vara anului trecut în SUA, la Los Angeles FC.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Septembrie 2023, 11:03
Data actualizarii: Joi 28 Septembrie 2023, 11:03

Joi dimineață, Los Angeles FC și Tigres s-au întâlnit în Campeones Cup, competiție care pune față în față campioana din MLS și cea din Mexic.

Giorgio Chellini, reacție nervoasă în meciul Los Angeles FC - Tigres

După 0-0 în primele 90 de minute, meciul a trecut la loviturile de departajare, unde Tigres s-a impus cu 4-2. La Los Angeles FC a fost integralist Giorgio Chiellini, care a fost protagonistului unui moment controversat.

Experimentatul fundaș italian a avut o reacție nervoasă în timpul meciului, după ce a fost faultat de Sebastian Cordova. Chiellini a vrut să execute rapid lovitura liberă, însă mexicanul l-a împedicat, moment în care italianul și-a împins adversarul.

Ulterior, Chiellini a șutat mingea direct în abdomenul lui Cordova, aflat la un metru în fața sa. Gestul italianul i-a aprins pe jucătorii lui Tigres, care au intervenit imediat pentru a-i reproșa gestul campionului european.

Până la urmă, spiritele s-au calmat, iar arbitrul canadian Drew Fischer nu a arătat niciun cartonaș galben.

"Chiellini, ce e cu tine? Lovește un adversar, iar clipul devine viral pe rețelele sociale", au titrat italienii de la Calcio Mercato, care au continuat: "Chiar și în străinătate, Giorgio Chiellini rămâne Giorgio Chiellini. Italianul a produs o controversă din cauza comportamentului său, care nu a fost pe placul spectatorilor și a adversarilor de pe teren".

Giorgio Chiellini are 24 de meciuri jucate la Los Angeles FC în acest sezon și un gol marcat. Contractul său expiră pe 31 decembrie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!