Poti sa scoti olandezul din Olanda, dar nu si Olanda din olandez :) Fotografie senzationala: la 34 de ani, Robben e model pentru orice fotbalist

Autor: Sport.ro
Luni 23 Aprilie 2018, 18:09

	Poti sa scoti olandezul din Olanda, dar nu si Olanda din olandez :) Fotografie senzationala: la 34 de ani, Robben e model pentru orice fotbalist

La 34 de ani si cu cateva zeci de milioane de euro castigate din fotbal, Arjen Robben arata ca este un monument de modestie si un exemplu pentru orice tanar fotbalist.

In timp ce multi fotbalisti isi cheltuie salariile pe bolizi scumpi, olandezul Robben impresioneaza prin modestia sa. Ajuns la 34 de ani, cu un CV impresionat, cu numeroase trofee castigate si cu multe milioane in conturi, olandezul prefera sa se plimbe prin Munchen cu bicicleta. El merge la antrenamentele lui Bayern pe doua roti.

Arjen Robben a fost fotografiat in timp ce pleca de la antrenamentul echipei, avand gentuta cu echipamentul de antrenament pusa pe portbagaj.

Spre deosebire de Robben, Denis Alibec, considerat a fi cel mai bine cotat fotbalist din Liga I, si-a cumparat din banii castigati la Steaua un McLaren.

El a fost surprins in urma cu cateva luni la un semafor din Piata Victoriei, in timp ce ii intindea unui cersetor o bancnota de 10 lei.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

UDMR a rupt protocolul de colaborare cu PSD-ALDE. Anunțul făcut de Kelemen Hunor
BRAT