Pochettino ii face toate poftele lui Messi! Sefii de la PSG au fost deja anuntati: transferul care il va convinge cu siguranta pe Messi sa SEMNEZE

Pochettino ii face toate poftele lui Messi! Sefii de la PSG au fost deja anuntati: transferul care il va convinge cu siguranta pe Messi sa SEMNEZE

Lionel Messi are sanse mari sa evolueze pentru PSG din vara viitoare, iar Mauricio Pochettino face tot posibilul pentru a-i usura decizia.

Messi a intrat in ultimele sase luni de contract cu Barcelona, iar seicii de la PSG ii pregatesc un contract bomba pe Parc de Princes.

De asemenea, Mauricio Pochettino vrea sa il ajute pe Messi in luarea deciziei. Antrenorul PSG-ului i-a anuntat deja pe cei din conducerea clubului ca vrea sa il aduca din vara pe Sergio Aguero, bunul prieten al lui Messi.

Aguero ramane liber de contract la Manchester City si PSG este gata sa ii puna o oferta pe masa.

Potrivit Canal Plus France, citati de AS, directorul sportiv al francezilor a purtat deja o discutie cu Pochettino despre aducerea lui Aguero.

"Suntem ca un cuplu casatorit de foarte mult timp. Mereu se plange de asta", spunea Sergio Aguero, cu privire la relatia dintre el si Lionel Messi.

Lionel Messi si Kun Aguero sunt colegi si in echipa nationala a Argentinei.

Conform sursei citate, sosirea lui Aguero la PSG ar putea insemna si posibilitatea ca Mbappe sa fie vandut in vara.

Francezii au raportat recent pierderi de 100 de milioane de euro si Mbappe ar putea fi o solutie pentru remedierea problemelor.

Real Madrid este gata sa vina cu o super propunere pentru Kylian Mbappe.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Etapa 2 de vaccinare a început cu platforma blocată. Limită de 600.000 de locuri în primele 20 de zile
BRAT

Modifică setările cookies