Emiliano Sala David Ibbotson Nantes Franta

Ipoteza SOCANTA in cazul lui Emiliano Sala: pilotul s-ar fi catapultat din avion inainte sa se prabuseasca!!! "Dacă pilotul a supraviețuit, unde este?"

Emiliano Sala a decedat intr-un accident aviatic in luna ianuarie a anului trecut.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Ianuarie 2020, 15:44
Data actualizarii: Luni 13 Ianuarie 2020, 15:47

O noua carte lansata in Anglia sugereaza o ipoteza, in care pilotul avionului s-ar fi catapultat inainte ca acesta sa se prabuseasca.

David Ibbotson a pilotat avionul care il transporta pe noul jucator al celor de ela Cardiff City, dar acesta s-a prabusit pe Canalul Manecii, in luna ianuarie a anului trecut. Atunci, doar corpul lui Emiliano Sala a fost gasit in aeronava.

Cartea se intituleaza "Uciderea lui Emiliano Sala" si este prezentata de cei de la The Sun. Autorul este Harry Harris si acesta spune ca pilotul ar fi putut sari din avionul care il transporta pe Sala, inainte de a se prabusi. Corpul lui Ibbotson nu a mai fost gasit niciodata, si in carte se spune ca pilotul ar fi putut evita accidentul.

"Cum se face ca David Ibbotson avea niste abilitati remarcabile, a fost un parasutist? Si de ce pilotul nu era in avion cand a fost descoperit trupul lui Sala? Pilotul a fost capabil sa expulzeze inainte de a se prabusi. Daca pilotul a supravietuit, unde este? Daca nu a facut-o, unde este trupul sau?", este un pasaj din cartea lui Harry Harris.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies