Emiliano Sala Avion Emiliano Sala cardiff city Emiliano Sala a murit FC Nantes Anglia

"Suntem pur si simplu SOCATI!" Reactia celor de la Cardiff dupa ultimele dezvaluiri despre tragedia in care si-a pierdut viata Emiliano Sala

Atacantul Emiliano Sala si-a pierdut viata intr-un accident de avion pe 21 ianuarie.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Martie 2019, 14:55
Data actualizarii: Duminica 31 Martie 2019, 15:00

Emiliano Sala a murit la doar 28 de ani intr-un accident de avion, la doar 2 zile dupa ce fusese transferat de Cardiff City de la FC Nantes. In accident si-a pierdut viata si pilotul David Ibbotson, cel despre care BBC a scris sambata ca exista informatii ca era daltonist, lucru care nu i-ar fi permis sa zboare pe timpul noptii!

Cei de la Cardiff au emis un comunicat oficial: "Cardiff City este socata sa afle ca pilotul, David Ibbotson, nu ar fi avut permis sa zboare pe timpul noptii. Clubul ramane extrem de ingrijorat ca pilotul si cei care au aranjat acest zbor aparent au ignorat orice regulament de zbor si l-au pus intr-un asemenea pericol pe Sala.

Consideram ca cei responsabili trebuie sa fie trasi la raspundere pentru actiunile lor. Noi reiteram sprijinul fata de demersul Air Charter Association pentru o constientizare a pericolului zborurilor ilegale" spun cei de la Cardiff.

Modifică setările cookies