Fotbal intern

"Poate asta vrea Gigi să se întâmple". Focul care arde mocnit la FCSB. "Nu m-ar mira ca Edi să plece"

Tensiuni la FCSB chiar când echipa e pe locul secund în Liga 1 (24 de puncte), la șase distanță de liderul CFR (30 de puncte).

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 10:31
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 10:51

FCSB e pe locul 2 în Liga 1 după 12 etape, s-a impus clar în meciul cu CS Mioveni, scor 3-0, la Buzău, însă există un soi de tensiune la club. 

FCSB | Tensiune când nimeni nu se aștepta

Deși se părea că apele și-au revenit în matcă la FCSB odată cu instalarea lui Edi Iordănescu, iar milionarul din fruntea clubului, Gigi Becali, afirma că nu se va mai băgă peste antrenor - așa cum a anunțat -, în ultimele zile au apărut mai multe informații potrivit cărora relația dintre Becali și tehnician ar fi una glacială. 

Latifundiarul a spus explicit la Realitatea Sportivă, luni, că nu e mulțumit de joc deși FCSB are doar 13 jucători apți (!), iar Iordănescu a postat ieri un mesaj pe pagina sa de facebook, postare pe care o puteți citi AICI.

FCSB | Sabău ia în calcul varianta ca Edi Iordănescu să plece

În acest context, subiectul e dezbătut de mulți oameni din fotbal, printre care Ilie Dumitrescu sau Ioan Ovidiu Sabău.

"Moțul", fost mare mijlocaș la Dinamo, Feyenoord sau Brescia, vine cu o altă abordare asupra subiectului și lasă de înțeles că Edi ar putea chiar să părăsească formația roș-albastră.

”Probabil că Edi s-a gândit că au avut o înţelegere, aşteptările erau altele: `Se pare că nu sunt la nivelul aşteptărilor tale şi plec`. Nu m-ar mira să plece, pentru că se ţine de cuvânt în astfel de situaţii.

Trebuie să discute cu Gigi, pentru că aşa au stabilit, până într-o zi din săptămână, după meciuri, despre situaţia echipei şi aşa mai departe. Când dai nişte declaraţii şi ai idee de ce se poate întâmpla... poate asta vrea Gigi să se întâmple: `Vreau să scap de tine!`.

Sigur, jocul FCSB-ului nu e cum trebuie să fie. Sunt alte aşteptări, dar sunt multe probleme, au fost probleme medicale, jucătorii stau două-trei săpătămâni după ce sunt infectaţi cu COVID-19. E nevoie şi de mai mult de o lună pentru un jucător să revină la un nivel optim”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la Look Sport.

FCSB | Meme Stoica pretinde că e liniște la club

Managerul FCSB-ului, Mihai Stoica, susține altceva. Gălățeanul a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin care asigură că liniștea domnește la FCSB.

”Unii scriu ce ar vrea ei să se întâmple. Alții pleacă după fentă și pregătesc mari dezvăluiri care există doar în imaginația lor. Prin urmare, calmați-vă cu plecarea lui Edi. Abia a venit și avem treabă!”, a scris MM Stoica.

Modifică setările cookies