VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali: "Când joacă el, cântă trompeta, clarinetul!" TOP 3 fotbaliști de la care are așteptări patronul de la FCSB

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 11:41
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 11:52

FCSB se află pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, după victoria din etapa a 12-a, scor 3-0 cu Mioveni.

Gigi Becali, patronul echipei de la FCSB, a vorbit marți dimineața, la Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

Gigi Becali a intervenit la Ora Exactă în Sport 

Întrebat de moderatorul Mihai Mironică dacă e dezamăgit de Budescu, Gigi Becali a răspuns prompt și a realizat un Top 3 al jucătorilor de la care are așteptări.

Latifundiarul din Pipera l-a evidențiat din nou pe căpitanul Florin Tănase, jucătorul său preferat, pe care l-a comparat cu un dirijor al unei orchestre complexe. 

Gigi Becali: "Cel mai important jucător e Tănase"

"Cel mai important jucător pentru Edi, ca să joace ceea ce eu vreau, este Tănase. Apoi Coman, iar după Budescu. Pe lista mea sunt Tănase și Coman, ăștia doi. Dar întreb ce se va întâmpla când vor avea COVID cei vaccinați.

Dacă nu-l ai pe Tănase în teren, ai o problemă. Cât e Tănase în teren, se joacă toate meciurile. Dacă Tănase va fi bine, se va juca meciul cu Farul. Dacă va fi accidentat, nu se va juca meciul. Dacă e el în teren, nu îmi e frică de nimeni. Când e Tănase, e dirijor, cântă trompeta, clarinetul, fiecare la rândul lor", a declarat Gigi Becali, marți dimineața, la Pro X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!