Gigi Becali FCSB Liviu Dragnea Fotbal intern

Un fost demnitar, dezvăluiri incendiare la opt ani de la condamnarea lui Becali: „De asta l-au arestat!”

Dezvăluiri uluitoare despre motivele care au dus la arestarea lui Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Septembrie 2021, 16:48
Data actualizarii: Luni 20 Septembrie 2021, 16:57

Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, aduce din nou pe tapet ”Statul Paralel”, despre care susține că ar fi fost implicat în condamnarea lui Becali. Potrivit spuselor lui Dragnea, patronul FCSB ar fi fost arestat deoarece devenise prea vizibil și deranja.

Gigi Becali a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare pe 20 mai 2013, fiind acuzat de complicitate la abuz în serviciu în formă calificată şi continuată, în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării.

Deoarece a mai primit și alte condamnări în alte dosare, precum ar fi dosarul „Valiza” și în cel al sechestrării hoților care i-au furat mașina, latifundiarul din Pipera a primit ulterior și un spor de șase luni, fiind încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă din Constanța, unde a ispășit aproape 2 ani din pedeapsă.

Dragnea, despre Gigi Becali

„Ei aveau țintele umane, de câteva categorii, în primul rând liderii politici care aveau sigur altă opinie decât a lor sau care erau considerați de ei că patrioți și mai greu de stăpânit și care puteau strânge o anumită masă critică într-o anumită zona. Lideri de opinie care puteau să devină periculoși dacă aveau o creștere.

Unul de care îmi aduc aminte este Gigi Becali. Becali enerva pentru că devenise prea popular…Vedeau că patronii cluburilor de fotbal puteau să devină lideri de opinie. Oameni din presă, oameni care au puncte de vedere bine articulate și care sunt curajoși, care pun întrebări. Patroni de presă” a spus Liviu Dragnea la Culisele Statului Paralel, conform realitatea.net.

Modifică setările cookies