VIDEO EXCLUSIV Suma pe care Becali trebuie să o plătească după transferul lui Moruțan la Galatasaray

FC Botoșani trebuie să încaseze un procent de 9% din transferul lui Olimpiu Moruțan de la FCSB la Galatasaray. Valeriu Iftime spune că nu a primit, momentan, banii din partea FCSB-ului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Septembrie 2021, 13:00
Data actualizarii: Luni 20 Septembrie 2021, 13:46

Gigi Becali a vrut, inițial, să obțină zece milioane de euro din partea turcilor, iar apoi s-a răzgândit și l-a cedat, susține el, cu 4,2 milioane de euro, plus un bonus de 1,5 milioane de euro.

Presa din Turcia a scris recent că suma de transfer s-ar ridica, de fapt, la 3,5 milioane de euro. Dacă turcii au dreptate, atunci Botoșaniul trebuie să primească de la FCSB 315.000 de euro.

  • Gigi Becali / Foto: Agerpres

„Mă tot întreabă lumea despre subiectul ăsta. Eu am răspuns că nu îmi e frică de bani la domnul Becali. Noi nu am luat bani de pe transferul din Turcia, nici măcar nu știu care e suma exactă.

Știu că sunt niște discuții pe care le are președintele clubului cu domnul Argăseală, sper să se facă o luminiță în tunelul ăsta în care să știm când și cât vom primi de la Moruțan. 

N-am mai vorbit cu el acum, de când e în Turcia. Învață turcește acum și nu mai știe românește. Nici nu l-am sunat, nici nu mă sună. Întâmplător am avut niște întâlniri cu el. E un copil foarte, foarte simpatic și sper să se maturizeze pentru interesul lui și al fotbalului nostru”, a spus Iftime, la Ora Exactă în Sport.

În ultimele trei sezoane, Gigi Becali a cumpărat șapte jucători de la FC Botoșani: Olimpiu Moruțan, Mihai Roman, Andrei Miron, Răzvan Oaidă, Aristidis Soiledis, Cătălin Golofca și Denis Haruț, iar în schimbul acestor jucători, Iftime a încasat peste 3 milioane de euro. 

Modifică setările cookies