FCU Craiova Basarab Panduru FCSB Superliga

Basarab Panduru, dezamăgit de duelul dintre FCU Craiova și FCSB: ”Ne așteptam la mai mult fotbal”

FCSB s-a impus în duelul cu FCU Craiova și a urcat pe poziția a cincea.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 09:23
Data actualizarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 09:38

Vicecampioana României a câștigat datorită golului lui Keșeru, din penalty, ajuns la a doua reușită de la revenirea la FCSB. De cealaltă parte, FCU Craiova nu reușește să se impună valoric în prima divizie, echipa lui Adrian Mutu fiind fără victorie de mai bine de o lună. 

Pe 7 august, FCU o învingea pe Academica Clinceni, iar de atunci echipa a înregistrat egaluri cu Chindia și Farul, respectiv înfrângeri cu Mioveni, FC Argeș și FCSB.

  • Basarab Panduru, dezamăgit de duelul dintre FCU Craiova și FCSB: ”Ne așteptam la mai mult fotbal”

Basarab Panduru se aștepta ca duelul dintre FCU Craiova și FCSB să aibe o altă față, mai ales din cauza stilului de joc al celor doi antrenori. Totuși, rezultatul final a fost decis de un penalty contestat. Motiv pentru care Panduru și-a arătat dezamăgirea.

„Ne aşteptam la mai mult, la mai mult fotbal. Voiam să văd ce poate FCSB şi Craiova. Foarte slab meciul. Foarte slabi. Nu mi-am notat absolut nimic. Nici şut pe portă, nici pe lângă. Penalty-ul trebuie discutat. E o victorie de care FCSB avea nevoie să urce în clasament. Credeam că cei de la Craiova se vor apăra mai bine. A fost o victorie grea, dar importantă. 

N-au mai avut ritmul şi viteza din meciul cu Dinamo. Nu le-a ieşit. Mă găndeam că în locul lui Gheorghe, acolo să joace Popescu. Pentru că Vali are nevoie de spaţiu, de asta nu i-a ieşit nimic şi a fost şi schimbat.

Trebuia un jucător la mijlocul terenului, dar  pe care tu nu îl aveai. Am văzut o schimbare cu Iulian Cristea, care a jucat închizător, despre care spuneam că nu îl văd acolo, a intrat Ovidiu Popescu acolo. FCSB a fost sigură pe ea, dar nici FC U Craiova 1948 nu a pus probleme”, a declarat Basarab Panduru, în direct, la Telekom Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies