Gica Popescu Dosarul Transferurilor Liviu Dragnea Superliga

Condamnarea lui Gică Popescu, adusă din nou pe tapet de un fost demnitar! Motivul pentru care ar fi fost arestat

Dezvăluiri incredibile despre arestarea lui Gică Popescu, petrecută în 2014.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 09:58
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 10:58

Fostul demnitar și președinte al PSD, Liviu Dragnea, a fost eliberat de curând din penitenciar, iar odată ajuns în libertate, acesta și-a reluat discursul dinainte de a ajunge în spatele gratiilor.

Dragnea a rememorat evenimentele pentrecute cu Gică Popescu, care a fost condamnat în 2014, la trei ani de închisoare, în „Dosarul Transferurilor”, susținând că Popescu a fost arestat la comanda „Statului Paralel”, care nu și-a dorit ca acesta să ajungă la șefia FRF.

„Îmi aduc aminte și de Gică Popescu, un om pe care îl respect. El a fost condamnat și dus la închisoare că să nu câștige federația de fotbal. O spun asumat pentru că știu lucrul asta”, a mai spus fostul președinte al PSD”, a spus proaspătul eliberat din penitenciar, Liviu Drangnea, potrivit Realitatea.

Gică Popescu a fost condamnat la 3 ani de închisoare, în 2014, cu puțin timp înainte de alegerile FRF, în „Dosarul Transferurilor”! Fostul mijlocaș al Barcelonei era principalul favorit să preia funcția de președinte al Federației Române de Fotbal, însă după arestarea sa, alegerile au fost câștigate de Răzvan Burleanu, care conduce și în acest moment destinele fotbalului românesc.

Gigi Becali, și el, o victimă a „Statului Paralel”

„Becali enerva pentru că devenise prea popular…Vedeau că patronii cluburilor de fotbal puteau să devină lideri de opinie. Oameni din presă, oameni care au puncte de vedere bine articulate și care sunt curajoși, care pun întrebări. Patroni de presă”, a mai susținut Dragnea.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies