Mihai Stoica FCSB vali cretu Superliga

"Am vână, păcat că nu am și minte". Mihai Stoica, declarație sinceră despre unul dintre jucătorii de la FCSB 

Mihai Stoica a explicat că penalty-ul din care FCSB a înscris în partida cu FCU Craiova a fost acordat pe merit. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 18:46
Data actualizarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 18:55

FCSB s-a impus în deplasarea de la FCU Craiova, scor 1-0, datorită unui penalty obținut de Valentin Crețu și transformat de Claudiu Keșeru. Acordarea loviturii de pedeaspă a fost intens comentată, nu puțini fiind cei care au considerat că a fost dată pe nedrept. 

Mihai Stoica a explicat că acel penalty a fost corect acordat, pe motiv de neglijență. În plus, a făcut și câteva declarații interesante despre Valentin Crețu și despre ceea ce a spus acesta la finalul partidei. 

"Eu consider că ceva mai clar de manual, de curs de arbitraj... neglijență. Nu a fost atent, se uita după minge, nu se uita după Crețu. 

Vali Crețu de câte ori vorbește trebuie să corecteze ceva din intervențiile anterioare. Vorbea și își prezenta scuzele pentru Todoran. Se supără, nu se supără, asta e situația, dar a fost o discuție la un antrenament acum câteva zile, despre vâna jucătorilor. Vali Crețu a zis: 'Am vână, păcat că nu am și minte'. El știe cum e el. 

Am intrat în vestiar după meci și i-am spus să aibă grijă ce declară. Mi-a zis deja că a vorbit, mi s-a făcut rău când am auzit ce a spus. Este incredibil așa ceva", a declarat Mihai Stoica în cadrul unei intervenții telefonice la DigiSport. 

Ce a declarat Valentin Crețu după meciul cu FCU Craiova
 

"Am fost puțin mai șmecher, i-am luat fața, el a venit puțin agresiv, am simțit că m-a atins la genunchi. Trebuie să fii puțin șmecher și să obții ce trebuie. 

Așa se câștigă campionatele, și cu meciuri din astea, mai slabe, și când joci prost, trebuie să câștigi. Ușor ușor, am legat două victorii și asta ne va da încredere pe viitor”, a spus Vali Crețu la finalul meciului. 

Modifică setările cookies