S-a aprins cartierul, a ars Ghencea! Peste 1000 de oameni la stadionul Steaua pentru sarbatoarea istorica de 7 mai

S-a aprins cartierul, a ars Ghencea! Peste 1000 de oameni la stadionul Steaua pentru sarbatoarea istorica de 7 mai

Fanii Stelei s-au strans in fata noului stadion al echipei pentru a celebra 35 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni!

Pe 7 mai 1986, Steaua o batea la penalty-uri pe Barcelona si aducea la Bucuresti cel mai important trofeu castigat vreodata de o echipa de fotbal din Romania.

Stelistii n-au putut sa tina petrecerea asa cum si-ar fi dorit, cu invitati si cu fani pe stadion. Sustinatorii echipei n-au tinut insa cont si s-au adunat la arena de 100 de milioane de euro construita in Ghencea. Aproape 1000 de oameni au venit sa se bucure impreuna pentru aniversarea unei clipe istorice a fotbalului din Romania. La festivitatea cu bariera a participat si Stefan Iovan, capitanul de la Sevilla.

Clubul Sportiv al Armatei a pregatit proiectii pe ecranele de ultima generatie ale stadionului Steaua. Festivitatea 'pandemica' a fost transmisa de canalul de Youtube al clubului.

  • BREAKING NEWS | S-a aprins cartierul, arde Ghencea! Peste 1000 de oameni la stadionul Steaua pentru sarbatoarea istorica de 7 mai
VIDEO PROTVPLUS.RO

România, sub influența unui ciclon de la Marea Neagră. În Bulgaria a provocat inundații severe
BRAT
Modifică setările cookies