Cand ar putea avea loc gala organizata de CSA pentru aniversarea a 35 de ani de la marea performanta reusita de Steaua! "Va fi emotionant"

Steaua 7 mai 1986 csa steaua Cupa Campionilor Europeni Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Mai 2021, 11:38
Data actualizarii: Vineri 07 Mai 2021, 11:41

Astazi se implinesc 35 de ani de cand Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni.

Legendarii fotbalisti romani care au reusit cea mai importanta performanta a fotbalului nostru nu se pot revedea, oficialii Clubului Sportiv al Armatei fiind nevoiti sa amane evenimentul traditional din cauza restrictiilor impuse de pandemie. 

Potrivit DigiSport, gala care ar urma sa aiba loc pe noua arena din Ghencea ar putea fi reprogramata peste o luna, pe 7 iunie, cand Steaua implineste 74 de ani de existenta. 

Planul oficialilor CSA este facut, singurele detalii de care depinde desfasurarea evenimentului fiind legate de relaxarea masurilor privind combaterea si prevenirea efectelor pandemiei de Covid-19.

"Am fost anuntati despre aceasta gala, dar nu s-a putut concretiza deocamdata. Vom primi informatii de la cei din club in legatura cu data care va fi ulterior stabilita. Va fi un moment emotionant, sper sa poata avea loc cat mai curand", a declarat un fost fotbalist al Stelei, conform sursei mentionate. 

Astazi, pentru a marca performanta din 1986, stelistii au pregatit imagini de la Sevilla, care vor rula pe ledurile din exteriorul stadionului de 100 de milioane de euro din Ghencea, pentru a putea fi urmarite de suporteri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!