LIVE BLOG România - Liechtenstein e azi, de la 21:00, pe Stadionul Steaua. Imagini de la ultimul antrenament

Romania amical EURO 2024 Liechtenstein Stadionul Steaua EURO 2024
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 09:15
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 09:16

Ultimul amical al tricolorilor e transmis în format LIVE BLOG pe www.sport.ro.

Joi seară, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, a avut loc ultima ședință de pregătire înainte de meciul cu selecționata din Liechtenstein - VEZI GALERIA FOTO (fotografii FRF). Mâine, de la 21:00, pe stadionul Steaua, elevii lui Edward Iordănescu joacă ultima partidă test înaintea Campionatului European. 

Turneul din Germania e transmis în direct de Pro TV, Pro Arena și VOYO. În penultima confruntare înainte de Campionatul European, România a remizat pe arena din Ghencea cu Bulgaria, scor 0-0. Dennis Man a ratat un penalty. Selecționerul va anunța lotul final care se va deplasa la competiția programată în Germania pe 7 iunie. 

EURO 2024 are loc în perioada 14 iunie - 14 iulie. 

România - Liechtenstein e vineri, de la 21:00. Ce a declarat selecționerul Edward Iordănescu

"Stafful medical lucrează la capacitate maximă şi mai mult ca oricând, din păcate. Suntem în proces de recuperare cu 2-3 băieţi, deja Deian Sorescu este 100% recuperat, dar au mai apărut două-trei probleme medicale, din păcate, după meciul cu Bulgaria. Astăzi vom afla mai multe dar sper să nu fie ceva grav.

Nu îmi cereţi detalii sau nume, pentru că vrem să le gestionăm bine intern. În ceea ce îl priveşte pe Denis Alibec sunt şanse importante ca el să fie recuperat în câteva zile. Dar pentru orice antrenor este important ca toţi jucătorii să fie valizi şi în perioada de pregătire. Important este că nu este ceva grav şi că îl vom recupera", a spus Iordănescu.

Selecţionerul a afirmat că naţionala României trăieşte momente unice prin calificarea la Euro-2024. "În fiecare zi gândul se îndreaptă către următorul moment şi avem multe de gestionat în fiecare zi. Dar cred că înainte de toate trăim momente frumoase, unice, simţim asta pentru că după foarte mult timp România va fi din nou la un nivel înalt.

Am avut o echipă care a terminat grupa pe primul loc, cu spirit de sacrificiu, şi prin toate aceste lucruri ar trebui să nască suport şi nu dubii, pentru că ne-am recâştigat orgoliul naţional. Trebuie să ne bucurăm de ceea ce avem, conştienţi că trebuie să facem paşi pentru a ne creşte nivelul. Eu sunt fericit, recunoscător şi foarte încrezător".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!