Anuntul pe care toti fanii din Romania asteptau sa il auda! LPF solicita public redeschiderea stadioanelor din Romania: "Situatia este inacceptabila!"

Liga Profesionista de Fotbal Justin Stefan Ministerul Tineretului si Sportului Fotbal intern Anuntul pe care toti fanii din Romania asteptau sa il auda! LPF solicita public redeschiderea stadioanelor din Romania: "Situatia este inacceptabila!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Februarie 2021, 16:06
Data actualizarii: Vineri 05 Februarie 2021, 16:12

In scurt timp se va implini un an de cand meciurile din Liga 1 se disputa fara spectatori in tribune.

Fanii fotbalului din Romania sunt foarte frustrati de aceasta situatie, mai ales in contextul in care restaurantele, mall-urile, hypermarket-urile si alte spatii destul de aglomerate sunt deschise.

Justin Stefan, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat ca a facut un demers catre Ministerul Tineretului si Sportului in care solicita redeschiderea stadioanelor din Romania la 30 % din capacitatea totala.

Presedintele LPF i-a indemnat de asemenea si pe fanii din Romania sa se alature si sa sustina acest demers si a tinut sa precizeze ca LPF merita un raspuns pozitiv in aceasta initiativa, intrucat este singurul organizator de competitii 100% privat.

"Am solicitat Ministerului Tineretului si Sportului sa analizeze propunerea Ligii Profesioniste de Fotbal de a redeschide stadioanele echipelor din Liga I la 30% din capacitate. Pentru ca autoritatile au uitat pur si simplu de stadioane si de suporteri.

Adica, s-au redeschis restaurantele, teatrele, cinematografele, se redeschid si scolile, si toate acestea sunt in spatii inchise, de ce nu s-ar redeschide si stadioanele? Pentru ca pe stadioane putem avea si un control clar al numarului de persoane care asista la meciuri.

Eu fac si un apel public catre suporteri sa vina alaturi de Liga Profesionista de Fotbal, prin intermediul organizatiilor lor pentru a sustine acest demers.

Trebuie sa ne organizam, pentru ca este inacceptabila situatia actuala. Nimanui nu ii pasa de zecile de mii de suporteri tinuti departe de sportul lor favorit si cred ca dupa un an au dreptul sa revina alaturi de echipele favorite.

Deocamdata este o intrebare fara raspuns, dar vom reveni pana vom primi unul. Pentru ca LPF este singurul organizator de competitie din tot sportul romanesc care se finanteaza exclusiv din bani privati si cred ca meritam o explicatie. Stadioanele sunt tinute inchise fara niciun motiv. A venit timpul sa ne intoarcem catre oameni", a declarat Justin Stefan potrivit AGERPRES.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!