Barcelona Bayern Munchen Liverpool Manchester United Real Madrid Fotbal extern

Situatie HALUCINANTA la Barcelona! Are datorii COLOSALE, dar ramane clubul cu cele mai mari INCASARI, chiar si in pandemie! Cum arata cluburile cu cele mai mari incasari din lume

Barcelona ramane in continuare clubul care a inregistrat cele mai mari incasari din lume. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Ianuarie 2021, 09:29
Data actualizarii: Marti 26 Ianuarie 2021, 09:32

Deloitte a publicat analiza anuala Football Money League unde apar cluburile care au inregistrat cele mai mari incasari si care au fost sursele lor de venituri. Lista actualizata din acest an este similara cu cea din sezonul trecut, insa cumulat, pierderile cluburilor se ridica la doua miliarde de euro, din cauza pandemiei de Covid-19. 

Barcelona ramane in continuare clubul cu cele mai mari incasari, 715.1 milioane de euro, in ciuda situatiei extrem de delicata de la club. El Mundo a anuntat ieri ca datoriile catalanilor se ridica la 1.174 miliarde de euro, 730 dintre ele fiind datorii pe termen scurt, care trebuie achitate, altfel risca insolventa. 

  • Situatie HALUCINANTA la Barcelona! Are datorii COLOSALE, dar ramane clubul cu cele mai mari INCASARI, chiar si in pandemie! Cum arata cluburile cu cele mai mari incasari din lume

Real Madrid s-a clasat pe locul 2, la o distanta mica de Barcelona cu 714.9 milioane de euro, iar pe locul 3 a urcat Bayern Munchen, care a inregistrat anul trecut 634.1 milioane de euro. 

Manchester United ramane in varful clasamentului, pe locul 4, cu 580.4 milioane de euro, urmata de rivalele din Premier League, Liverpool (558.6 milioane de euro) si Manchester City (549.2 milioane de euro). Seicii de la Paris sunt abia pe 7 cu 540.6 milioane de euro, iar Chelsea si Tottenham ocupa locurile 8, respectiv 9 cu  469.7 milioane de euro si 445.7 milioane de euro. Topul este inchis de Juventus, care s-a clasat pe 10, cu incasari de 397.9 milioane de euro. 

Modifică setările cookies