Barcelona Bayern Munchen juventus Manchester United Ousmane Dembele Spania "Semnezi sau PLECI!" Ultimatum la Barcelona! Un STAR al catalanilor a primit un mesaj clar din partea conducerii

"Semnezi sau PLECI!" Ultimatum la Barcelona! Un STAR al catalanilor a primit un mesaj clar din partea conducerii

Clubul catalan poate pierde gratis unul dintre cei mai importanti fotbalisti ai echipei.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Ianuarie 2021, 13:55
Data actualizarii: Sambata 23 Ianuarie 2021, 14:01

Jurnalistii de la Sport.es anunta ca oficialii clubului de pe Camp Nou l-au informat pe Ousmane Dembele ca trebuie sa se decida daca vrea sa isi prelungeasca intelegerea sau in caz contrar va parasi echipa la sfarsitul acestui sezon.

In varsta de 23 de ani, Dembele mai are contract cu Barcelona pana in iunie 2022, iar clubul blau-grana nu doreste sa il piarda gratis pe francez, mai ales in contextul in care se confrunta cu probleme financiare.

Conform sursei citate, cluburi importante ale Europei, cum ar fi Juventus, Manchester United, Bayern Munchen sau Chelsea urmaresc cu atentie situatia francezului pentru a vedea in ce conditii l-ar putea transfera.

Ousmane Dembele s-a transferat la Barcelona de la Borussia Dortmund in 2017 in schimbul sumei de 130 de milioane de euro. Francezul nu a reusit insa sa se ridice la nivelul asteptarilor din cauza accidentarilor repetate care l-a tinut foarte mult timp departe de gazon.

Dembele a facut parte din lotul nationalei Frantei care a castigat Cupa Mondiala in 2018 in Rusia dupa o finala in fata Croatiei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!