OFICIAL | Barcelona, TRANSFER de ULTIMA ORA de la Manchester City! Cluburile au CONFIRMAT mutarea

Barcelona eric garcia Manchester City Campionate externe OFICIAL | Barcelona, TRANSFER de ULTIMA ORA de la Manchester City! Cluburile au CONFIRMAT mutarea
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 10:01
Data actualizarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 10:05

Barcelona este foarte aproape sa isi rezolve problemele din aparare cu un fotbalist de la echipa lui Guardiola.

Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, cele doua cluburi au confirmat ca fundasul central in varsta de 20 de ani va reveni pe Camp Nou la sfarsitul acestui sezon din postura de jucator liber de contract.

Fabrizio Romano a anuntat inca din decembrie ca aceasta mutare are sanse foarte mari sa se realizeze chiar din ianuarie, insa cele doua cluburi nu s-au pus de acord in privinta sumei de transfer.

Din cauza problemelor financiare cu care se confrunta clubul, catalanii au facut o oferta de 5 milioane de euro in schimbul spaniolului, care nu a fost insa acceptata de oficialii de pe Etihad.

Mai mult, Manchester City a incercat chiar sa ii prelungeasca intelegerea lui Garcia, pe care Guardiola il considera un fotbalist de mare viitor, insa jucatorul a insistat sa se intoarca la clubul la care a crescut.

Eric Garcia a fost cedat in 2017, pe cand avea doar 16 ani, de clubul catalan la Manchester City in schimbul sumei de 1.7 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!