Fotbal extern

Replica lui Lewandowski, după mesajul lui Messi: „Mi-ar plăcea să fie o declarație sinceră, nu doar vorbe goale”

Lewandowski i-a răspuns lui Messi.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 22:39
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 22:52

Messi a câștigat al șaptelea Balon de Aur, însă nu a uitat la festivitatea de premiere să-l felicite pe rivalul său din acest an, Lewandowski, pentru evoluțiile bune pe care le-a avut în tricoul lui Bayern Munchen.

Mai mult, Lionel Messi a susținut în timpul discursului de după decernarea trofeului că „Lewa” merita să câștige acest titlu în anul 2020 și i-a invitat pe oficialii France Football să facă tot posibilul și să-i ofere trofeul (în 2020 trofeul nu a mai fost decernat din cauza pandemiei de coronavirus).

  • Robert Lewandowski

„Mi-ar plăcea să fie o declarație sinceră, nu doar vorbe goale. Să fiu atât de aproape, să concurez cu Messi pentru trofeu... normal că îl respect pentru cum joacă și pentru că l-a câștigat. Faptul că i-am făcut concurență arată la ce nivel pot ajunge.

Dar m-am simțit trist și a fost bine că n-am avut meci la mijlocul săptămânii, după gală. Nu pot să spun că sunt satisfăcut de decizia France Football. Dimpotrivă. Mă simt neîmplinit”, a spus Lewandowski la emisiunea „Moc Futbolu” de pe Kanału Sportowym, din Polonia.

Mesajul lui Messi pentru Lewandowski

„Vreau să-l menționez și pe Lewandowski, a fost o reală onoare să concurez cu el. Cred că France Football ar fi trebuit să-ți acorde ție premiul în 2020, Robert, l-ai meritat! Toată lumea poate să spună asta”, a declarat Messi.

Modifică setările cookies