Lionel Messi Balonul de Aur Ligue 1 Luis Suarez Campionate externe

„Mi-a spus că suferă mult!” Suarez dezvăluie ce i-a mărturisit Leo Messi legat de transferul în Franța 

Luis Suarez (34 ani) este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Leo Messi din fotbal. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 10:15
Data actualizarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 10:19

Cei doi s-au cunoscut odată cu transferul atacantului la Barcelona, iar alături de Neymar, au format unul dintre cele mai tari atacuri din lume, cunoscut și sub denumirea de MSN. Transferul lui Suarez în 2014 i-a adus lui Messi și un prieten bun în echipa catalană, iar plecarea uruguayanului la Atletico Madrid, în 2020, a reprezentat o adevărată lovitură pentru argentinian. 

Cu toate astea, relația celor doi nu s-a schimbat, rămânând în continuare la fel de apropiați. Plecarea lui Messi de la Barcelona l-a afectat pe Suarez, însă prietenia lor nu a fost afectată, iar în unul dintre cele mai importante momente ale argentinianului, gala Balonul de Aur, atacantul lui Atletico a fost cel care i-a înmânat al șaptelea trofeu al carierei

Luis Suarez: „Mi-a spus că suferă mult în momentele alea!”

Fostul coechipier al lui Leo Messi a dezvăluit într-un interviu acordat pentru TNT Sports ce i-a mărturisit argentinianul despre viața în Paris și campionatul francez. 

„Vorbim zilnic, încercăm să evităm subiectul așteptărilor legate de fotbal, suntem jucători, știm cum trebuie să ne comportăm în astfel de momente, vorbim despre meciuri, de familie. Mi-a spus că suferă mult când joacă în frig și pe zăpadă. Trebuie să se obișnuiască la temperatura de acolo. 

Au fost niște sentimente dificile când ne-am confruntat pe Camp Nou. În schimb, când jucăm Uruguay contra Argentinei e diferit, întotdeauna meciurile sunt frumoase, să îl am pe Leo rival e dificil și complicat”, a declarat Suarez. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!