Lionel Messi Mauricio Pochettino PSG Franta

Leo Messi, sătul de tactica lui Pochettino? L'Equipe dezvăluie informații din anturajul fotbalistului

Lionel Messi (34 de ani), transferat de PSG la începutul acestui sezon, este departe de forma arătată la Barcelona.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 14:25
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 14:27

Starul argentinian a reușit un singur gol în cele nouă meciuri jucate până acum în Ligue 1, însă în Champions League a avut o eficiență mai ridicată, cu trei goluri în patru apariții. Recent, Luis Suarez a avansat varianta potrivit căreia Messi nu se simte bine în Franța din cauza vremii și a temperaturilor scăzute atunci când se află pe teren.

Leo Messi, sătul de tactica lui Pochettino?

Totuși, L'Equipe avansează o altă variantă pentru forma slabă a lui Messi: "Are dubii în privința calităților tactice ale lui Mauricio Pochettino", a scris publicația franceză, care susține că anumite decizii de ordin tactic nu sunt pe placul fotbalistului argentinian.

"Lipsa diversității tactice și, mai ales, ambiția redusă a echipei lui Mauricio Pochettino sunt problemele. Tactica lui este considerată restrictivă de către apropiații lui Lionel Messi", a scris și RMC Sport.

  • Leo Messi a fost folosit în poziția de extremă dreaptă în majoritatea meciurilor lui PSG.

Messi își poate îmbunătăți cifrele la PSG după următorul meci al francezilor din Champions League, care este programat marți, de la ora 19:45, contra lui Club Brugge. Francezii sunt deja calificați în optimile de finală ale competiției.

Luis Suarez: „ Messi mi-a spus că suferă mult în momentele alea!”

Fostul coechipier al lui Leo Messi a dezvăluit într-un interviu acordat pentru TNT Sports ce i-a mărturisit argentinianul despre viața în Paris și campionatul francez. 

„Vorbim zilnic, încercăm să evităm subiectul așteptărilor legate de fotbal, suntem jucători, știm cum trebuie să ne comportăm în astfel de momente, vorbim despre meciuri, de familie. Mi-a spus că suferă mult când joacă în frig și pe zăpadă. Trebuie să se obișnuiască la temperatura de acolo. 

Au fost niște sentimente dificile când ne-am confruntat pe Camp Nou. În schimb, când jucăm Uruguay contra Argentinei e diferit, întotdeauna meciurile sunt frumoase, să îl am pe Leo rival e dificil și complicat”, a declarat Suarez. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!