Franta

Lionel Messi, o nouă reprezentație sub așteptări. A primit cea mai mică notă pentru evoluția din meciul cu Lens

PSG a avut o nouă prestație sub așteptări pe terenul celor de la Lens. Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, după ce parizienii au fost conduși.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 07:29
Data actualizarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 07:41

Cu Neymar accidentat și Mbappe introdus în a doua repriză, PSG s-a chinuit în deplasarea de la Lens, reușind să obțină un punct după golul marcat de Wijnaldum în minutele de prelungire.

Leo Messi, care a fost integralist, nu a reușit să înscrie, dar a lovit bara porții adverse în prima repriză. Argentinianul a oferit mai multe pase decisive pentru colegii săi, însă Icardi sau Mbappe nu au reușit să bage mingea în poartă.

Prestația câștigătorului Balonului de Aur în 2021 nu a fost una strălucitoare, iar cotidianul L'Equipe l-a nota cu 4 evoluția sa, cea mai mică notă. Navas, Danilo și Paredes sunt ceilalți trei fotbaliști care au obținut același punctaj. Remarcatul meciului a fost Kimpembe, notat cu 7.

Cifre îngrijorătoare pentru PSG
 

Este pentru prima dată când PSG obține două rezultate consecutive de egalitate, după cel cu Nice (0-0) de când a fost adus Mauricio Pochettino ca antrenor, la începutul anului. 

În plus, PSG nu a obținut nicio victorie în fața cluburilor clasate în TOP 5 în Ligue 1: trei egaluri cu Marseille, Nice și Lens și o înfrângere cu Rennes.

Modifică setările cookies