Ajax Amsterdam sebastian haller UEFA Europa League Fotbal extern

Nici la Adunatii Copaceni nu vezi asa ceva! Ajax si-a lasat DIN GRESEALA in afara listei UEFA cel mai scump transfer din istorie! Explicatia e halucinanta

Ajax l-a transferat in aceasta iarna pe Sebastian Haller de la Eintracht Frankfurt.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Februarie 2021, 22:33
Data actualizarii: Miercuri 03 Februarie 2021, 22:36

'Lancierii' au platit in schimbul atacantului francez suma de 22.5 milioane de euro, record absolut pentru clubul din Amsterdam.

Fotbalistul de 26 de ani a fost lasat insa in afara listei de Europa League, potrivit ESPN. Cluburile care vor juca in "16"-imile de finala ale competitiei au dreptul de a trece pe lista 25 de jucatori, iar Ajax nu l-a inclus si pe Haller pe acea lista.

Potrivit sursei citate, este vorba despre o greseala a oficialilor lui Ajax, informatie confirmata de un om din conducerea clubului.

"Intr-adevar este adevarat ca Haller nu este in lista noastra de jucatori pentru Europa League. Lucram alatur de KNVB (federatia olandeza) si UEFA pentru a afla ce s-a intamplat", a spus oficialul lui Ajax pentru ESPN.

Nu este inca foarte clar ce s-a intamplat, insa daca se va dovedi ca aceasta situatie s-a intamplat din cauza olandezilor, problema nu va putea fi remediata, iar Haller nu va avea drept de joc.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies