Vor sa castige la 'masa verde' si s-o SCOATA PE FCSB DIN EUROPA! Miscarea de ultima ora a sarbilor de la Topola cu o zi inaintea meciului

Vor sa castige la 'masa verde' si s-o SCOATA PE FCSB DIN EUROPA! Miscarea de ultima ora a sarbilor de la Topola cu o zi inaintea meciului

Topola ar vrea sa profite de situatia delicata de la FCSB.

Dupa anuntul cazurilor de Covid-19 de la FCSB, sarbii ar fi decis ca intreaga delegatie a ros-albastrilor sa fie retestata maine. 

Agentul Florin Iacob, om cu relatii importante in fotbalul din Serbia a vorbit despre posibilitatea ca sarbii sa ceara teste noi pentru FCSB pentru a incerca sa forteze nota, sperand sa obtina o eventuala victorie la 'masa verde'. 

"Asta poate fi un tertip al sarbilor, de care s-ar prevala oricine l-ar avea la indemana in vederea obtinerii unui rezultat pozitiv. Mai ales cand stiu ca sunt inferiori valoric adversarului.

Deci, e posibil si asta. Nu stiu sa fie ei atat de haini la suflet, dar trebuie luat in calcul si asta. Sa speram ca nu se va intampla", a spus Florin Iacob pentru Digisport. 

Protocolul UEFA cere ca rezultatele testelor sa vina cu pana in 6 ore inainte de meci, iar cel putin 13 jucatori trebuie sa fie disponibili intr-o echipa, inclusiv un portar, astfel incat partida sa se desfasoare. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Animație grafică: Cum arată Bucureștiul promis de Nicușor Dan și de noii primari de sectoare
BRAT