Europa League

UEFA a trimis raspunsul pentru FCSB! Cum va arata banca tehnica a ros-albastrilor la meciul cu Topola 

Conducerea FCSB s-a decis cum va arata staff-ul tehnic la meciul din al doilea tur al preliminariilor Europa League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Septembrie 2020, 23:54
Data actualizarii: Marti 15 Septembrie 2020, 23:55

FCSB a anuntat astazi mai multe cazuri de Covid-19 in cadrul echipei, majoritatea in randul oamenilor din staff-ul tehnic. Astfel, echipa a plecat in deplasarea din Serbia fara antrenor si preparator fizic, insa alaturi de secundul Mihai Pintilii. 

Initial, www.sport.ro a anuntat ca Bogdan Vintila va fi cel care va face deplasarea cu echipa si va sta pe banca, insa antrenorul echipei secunde nu a primit rezultatul testului de coronavirus inca, astfel ca nu a putut pleca cu delegatia.

Cu toate astea, Vintila va merge in Serbia miercuri daca rezultatul va fi pozitiv, pentru a-i sta alaturi lui Mihai Pintilii, cel care va fi 'principal' la mecul cu Topola. 

UEFA le-a transmis oficialilor FCSB ca orice persoana de pe lista A poate da indicatii in timpul meciului, indiferent daca este sau nu antrenor, anunta Gazeta Sporturilor. 

Din staff-ul FCSB-ului vor mai face parte Alexandru Petre, antrenorul cu portari, Flavian Aramitu, medicul echipei si Andrei Zisu, preparatorul fizic, in cazul in care testul sau va iesi negativ. 

Modifică setările cookies