HAOS TOTAL la FCSB! Decizie de ULTIMA ORA in ceea ce priveste banca tehnica pentru meciul cu Backa Topola! Cine va conduce echipa: "Va primi derogare de la UEFA!"

Delegatia FCSB a plecat in aceasta seara la Timisoara, de unde va merge mai departe spre Serbia, pentru meciul cu Backa Topola din turul trei al preliminariilor Europa League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Septembrie 2020, 19:09
Data actualizarii: Marti 15 Septembrie 2020, 21:04

Cazurile de coronavirus de la echipa au dat peste cap complet planurile ros-albastrilor, care incearca sa gaseasca o solutie cat mai buna pentru banca tehnica. 

Desi initial s-a scris ca Bogdan Vintila va sta pe banca la meciul cu Topola, antrenorul celei de-a doua echipe a ros-albastrilor nu a plecat odata cu delegatia FCSB, din cauza ca nu a primit rezultatul testului Covid-19, iar acum ros-albastrii iau in calcul o alta varianta. 

Mihai Pintilii nu a fost infectat cu coronavirus, astfel ca a facut deplasarea alaturi de jucatori si s-ar putea afla pe banca FCSB-ului la meciul de joi. Conform jurnalistului Radu Naum, UEFA urmeaza sa dea o derogare pentru FCSB, prin care Pintilii, care nu detine licenta PRO, sa fie numit 'antrenor principal'. 

"Sunt informatii ca Vintila nu mai merge in Serbia. Pintilii capata o derogare de la UEFA, care a fost intrebata. In cazuri extreme, in care ramane doar un oficial, acesta poate fi antrenorul principal", a spus Radu Naum la Digi Sport. 

In cazul in care autoritatile din Serbia considera ca situatia de la FCSB pune in pericol sanatatea publica, ros-albastrii ar putea fi supusi inca unui test Covid-19, miercuri. 

Modifică setările cookies