Jucatorii FCSB ar putea pleca FARA ANTRENOR spre Serbia! Bogdan Vintila nu a primit rezultatul testului Covid-19 si nu poate pleca alaturi de echipa

Europa League Vintila se intoarce pe banca FCSB dupa doua luni de cand a fost dat afara! Varianta de ultima ora pentru meciul din Europa
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Septembrie 2020, 16:31
Data actualizarii: Marti 15 Septembrie 2020, 16:37

Bogdan Arges Vintila va avea ocazia sa stea din nou pe banca ros-albastrilor la meciul Backa Topola - FCSB din turul 2 preliminar al Europa League.

UPDATE 16:25 

Din informatiile www.sport.ro, atat Bogdan Arges Vintila, cat si Andrei Zisu nu si-au primit rezultatele testelor de Covid-19, motiv pentru care nu au intrat in delegatia FCSB-ului care pleaca spre Timisoara, acolo unde vor ramane pentru o seara. 

Antrenorul echipei secunde se va putea alatura jucatorilor indata ce are rezultatele la test. 


FCSB va trebui sa improvizeze o solutie pentru banca tehnica a echipei la meciul de joi seara. Principalul Toni Petrea se afla printre persoanele din cadrul echipei care sunt pozitive cu Covid-19.

Mihai Pintilii, secundul fara acte al lui Toni Petrea, nu va putea sa stea pe banca, deoarece nu detine niciun fel de licenta de antrenor.

In aceste conditii, Bogdan Vintila, actualul antrenor al FCSB II, va reveni pe banca ros-albastrilor dupa doua luni de cand a fost dat afara.

Vintila a antrenat-o pe FCSB in perioada august 2019 - iulie 2020. Infrangerea cu 2-1 in deplasare la Craiova, de pe 12 iulie, a fost ultima partida a lui Vintila pe banca FCSB-ului.

18 victorii, 7 rezultate de egalitate si 7 infrangeri este palmaresul lui Vintila pe banca ros-albastrilor.

Backa Topola - FCSB va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro si Facebook.com/sport.ro, joi seara, de la ora 22:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!