Situatie EXPLOZIVA la FCSB! Clubul ar fi ASCUNS doua cazuri de Covid-19 si a intrebat UEFA de saptamana trecuta cum ar putea inlocui un antrenor bolnav

Superliga Situatie EXPLOZIVA la FCSB! Clubul ar fi ASCUNS doua cazuri de Covid-19 si a intrebat UEFA de saptamana trecuta cum ar putea inlocui un antrenor bolnav
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Septembrie 2020, 22:07
Data actualizarii: Marti 15 Septembrie 2020, 22:07

Ros-albastrii au anuntat astazi ca au mai multe cazuri de coronavirus in cadrul staff-ului. 

FCSB are probleme cu trei zile inainte de meciul din turul doi al preliminariilor Europa League cu Backa Topola, din Serbia. Miron este singurul fotbalist infectat, insa la nivel de staff sunt reale probleme. 

Antrenorul principal, Toni Petrea si preparatorul fizic Thomas Neubert se afla printre cei infectati si nu au facut deplasarea. 

Insa, problemele ros-albastrilor nu se opresc aici. Dupa cum anunta www.sport.ro, doi dintre membrii staff-ului au fost testati pozitiv inca de pe 10 septembrie, inainte de meciul cu Voluntari. 

Conform Gazetei Sporturilor, oficialii FCSB au vorbit cu oficiali ai UEFA inca de joi seara, de la primele cazuri si i-au intrebat: "Care sunt regulile privind inlocuirea antrenorilor afectati de Covid? Protocolul e clar atunci cand se refera la jucatori, insa la staff nu este foarte limpede cum trebuie sa procedam!"

Intrebarea ar fi fost adresata cu 5 zile inainte ca FCSB sa anunte ofical focarul de coronavirus de la club. Sursele UEFA ar fi confirmat neoficial pentru sursa citata ca FCSB s-a adresat in urma cu aproape o saptamana legat de problema cu care se confrunta acum. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!