Momentul pe care englezii il asteapta de 9 luni! Fanii au revenit in sfarsit pe stadion la meciul lui Arsenal cu Rapid Viena!

Momentul pe care englezii il asteapta de 9 luni! Fanii au revenit in sfarsit pe stadion la meciul lui Arsenal cu Rapid Viena!

Arsenal a jucat pe teren propriu cu Rapid Wiena in etapa a cincea a grupelor Europa League.

La aceasta partida au asistat 2.000 de fani ai lui Arsenal. Este pentru prima data din momentul izbucnirii pandemiei de coronavirus cand la un meci de fotbal profesionist disputat in Anglia au acces spectatorii.

Acest lucru a fost posibil cu respectarea unei distante si cu purtarea mastilor de protectie.

 

Federatia de fotbal din Anglia a testat aceasta posibilitate in ultima perioada la mai multe meciuri din ligile inferioare, iar acum a permis accesul fanilor si la meciurile echipelor mari.

Mai mult decat atat, in urma cu cateva zile conducerea Premier League a anuntat ca si la meciurile de campionat se va permite accesul fanilor, dar numai in orasele care primesc avizul autoritatilor locale.

Astfel, echipele din Londra si Liverpool, de exemplu, vor putea avea alaturi fanii la meciuri, in vreme ce echipele din Manchester vor juca in continuare cu stadioanele goale, pana cand situatia sanitara se va imbunatati.


VIDEO PROTVPLUS.RO

Taberele statului zac în paragină, în timp ce la cele private e bătaie pe locuri, deși costă bani grei. Ce zic autoritățile
BRAT
Modifică setările cookies