VIDEO EXCLUSIV „Noi suntem Cenușăreasa fazei grupelor!” Cuvinte mari spuse în tabăra Slovaciei, înainte de meciul cu România

Slovacia - România edward iordanescu Francesco Calzona UEFA EURO 2024 EURO 2024
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2024, 14:00
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2024, 14:03

Slovacia - România e în direct la PRO TV și pe VOYO, miercuri, de la ora 19:00. 

Stadionul din Frankfurt le-a purtat noroc slovacilor, în prima etapă a fazei grupelor, când Belgia a pierdut surprinzător în fața următoarei adversare a României, scor 1-0. 

Jucătorii selecționați de Francesco Calzona se vor întoarce la Frankfurt cu gândul de a obține a doua victorie în faza grupelor, o performanță care ar putea justifica marile cuvinte folosite de antrenorul slovacilor, după meciul pierdut în favoarea Ucrainei, scor 2-1, în etapa a doua.

Francesco Calzona: „Noi suntem 'Cenușăreasa' fazei grupelor EURO 2024!”

  • Slovacia a reușit una dintre cele mai mari surprize ale fazei grupelor EURO 2024, în meciul cu Belgia.

„Adversarii noștri erau obligați să câștige pentru a rămâne în joc. Cât despre noi, noi suntem 'Cenușăreasa' fazei grupelor. Faptul că suntem aici și ne luptăm pentru un loc în optimile de finală e foarte important.

Echipa mea vrea să joace fotbal în fiecare meci, indiferent de numele adversarului și mă mândresc cu asta,” au fost cuvintele spuse de Calzona, conform Sportnet Slovakia

Calzona și Iordănescu anunță că vor juca la victorie ultimul meci din grupe

România e o echipă de mare calitate și periculoasă. Au demonstrat asta în meciul cu Ucraina. Dar noi vrem să ne calificăm în fazele eliminatorii,” a punctat Calzona, prefațând meciul de miercuri-seară. 

Slovacia - România se va încheia cu minimum o echipă calificată în optimile de finală ale campionatului european de fotbal din Germania, dar partida le poate califica pe ambele, în caz de egalitate.


REZUMAT VIDEO România - Ucraina 3-0 (17 iunie 2024)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!