Supercomputerul OPTA a decis favorita meciului România - Slovacia

andrei burca campionatul european EURO 2024 nationala romaniei EURO 2024 Andrei Burcă / Sursa: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2024, 10:23
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2024, 10:30

România întâlnește Slovacia în ultimul meci din grupele Campionatului European din Germania, miercuri, de la ora 19:00, în direct la PRO TV și pe VOYO.

Supercomputerul OPTA a analizat datele României şi Slovaciei înaintea meciului direct ce se va disputa la Frankfurt și a ajuns la concluzia că naționala noastră are prima șansă la victorie.

Potrivit datelor publicate de Opta, România are 42 la sută şanse să căştige meciul, în timp ce adversarea noastră are 32% să iasă vitorioasă.

  • Andrei Burcă / Sursa: Getty Images

România a avut doar 37 la sută posesie, în primele două meciuri de la Campionatul European, însă chiar și așa a reuști să marcheze trei goluri în meciul cu Ucraina.

România - Slovacia, miercuri, ora 19:00

Dennis Man a fost omul are a reușit cele mai multe faze de creație pentru naționala țării noastre, reușind  să construiască cinci acţiuni încheiate cu şut.

Deși cele două echipe par agale din punct de vedere valoric, supercomputerul OPTA a considerat că egalul are doar doar 26 la sută şanse să se producă.

Toate cele patru echipe din Grupa E au câte trei puncte. Un rezultat de egalitate ar califica-o atât pe Slovacia, cât și pe România în optimile de finală.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!