Laszlo Balint Cupa Romaniei UTA Arad Cupa Romaniei

„Vor fi jucători pe care nu îi veți mai vedea la UTA” Laszlo Balint, acid după eliminarea rușinoasă din Cupa României 

Filiași a eliminat-o pe UTA Arad, 1-0, din șaisprezecimile Cupei României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 18:23
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 18:29

UTA s-a deplasat la Filiași pentru șaisprezecimile Cupei României. La prima vedere, arădenii aveau un adversar facil pentru a accede în optimile competiției, însă gazdele au produs surpriza, iar în minutul 38 au marcat golul care a eliminat-o pe UTA. 

Laszlo Balint a fost deranjat de atitudinea elevilor săi, iar la finalul partidei a anunțat că va lua măsuri drastice pentru eliminarea rușinoasă împotriva unei echipe din Liga 3. 

„Vreau să încep prin a felicita echipa gazdă, a meritat această calificare, spre rusinea noastra. 

Eu sunt principalul responsaibl pentru acest rezultat, dar cu siguranță si jucătorii sunt responsabili in fața mea și a clubului. Lucrurile nu vor rămâne așa, vor fi jucatori pe care nu îi veți mai vedea le UTA, din cauza atitudinii față de acești suporteri minunați. Prestația a fost jenantă. 

De luni i-am avertizat că astfel de meciuri sunt ciudate, probabil că și suprafața nu a fost foarte bună. Dar astăzi ne-am prezentat rușinos. Probabil unii dintre jucători au crezut că dacă joacă împotriva unei echipe de Liga 3 sunt câștigători. Dar nu a fost așa, echipa gazdă a arătat spirit. Și pe mine mă daore când echipa mea nu arată suflet, spirit. Le-am spus că putem să pierdem, numai să avem spirit și dorință. 

UTA reprezinta Aradul, iar ce s-a intamplat astăzi este o rușine și pentru Arad. Responsabilitatea jucătorilor nu poate fi diluată, au și ei obligații, nu numai drepturi, și se vor lua măsuri din această seară. 

Vine un meci infernal duminică (n.r.- cu CFR Cluj) și noi ne-am prezentat așa astăzi. Sper să avem puterea să ne regrupăm și să avem o răbufnire de orgoliu. Nu am odihnit pe nimeni, am încercat să echilibrez minutele. Vom avea un drum lung de făcut, pe care îl vom face cu captele plecate”, a declarat Laszo Balint la finalul meciuluil.  

Modifică setările cookies