Tudor Baluta Brighton Anglia

Brighton i-a decis soarta lui Tudor Băluță! Variantele luate în calcul pentru mijlocașul român

Tudor Băluță (22 de ani) a fost transferat de Brighton în ianuarie 2019, dar nu a impresionat în tricoul formației din Premier League. A jucat într-un singur meci și a fost împrumutat la două echipe, ADO Den Haag și Dinamo Kiev.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 17:50
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 17:54

Mijlocașul mai are contract cu gruparea engleză până la finele acestui sezon, iar clubul nu vrea să prelungească înțelegerea. Cel mai probabil, potrivit Sussex Live, Brighton va aștepta până la finalul acestui sezon pentru a-l lăsa pe Băluță să plece gratis.

Din ianuarie, acesta ar putea fi împrumutat la o altă echipă. Acum, Băluță este accidentat, susține antrenorul ”Pescărușului”, Graham Potter.

Brighton i-a decis soarta lui Tudor Băluță

 

"Acum este accidentat și se recuperează. De aceea nu a mai fost împrumutat și de aceea nu joacă. Încă se recuperează și va mai trece ceva timp până când va intra din nou pe teren", a spus antrenorul lui Brighton.

Pentru a-l transferat de la Viitorul, Brighton a plătit în schimbul lui Băluță suma de 2,9 milioane de euro. Acesta a fost evaluat chiar și la 4,5 milioane de euro, iar acum este cotat la două milioane de euro.

Brighton - Aston Villa 1-3, în sezonul 2019-2020 de Carabao Cup, este singurul meci în care Tudor Băluță a jucat pentru ”Pescăruș”. Românul a fost integralist.

Modifică setările cookies