"Publicul a făcut diferența!" Laszlo Balint, mulțumit după victoria cu oltenii lui Reghecampf

Laszlo Balint balint CSU Craiova Liga 1 uta Superliga "Publicul a făcut diferența!" Laszlo Balint, mulțumit după victoria cu oltenii lui Reghecampf
Alecu Mihai
Data publicarii: Duminica 15 August 2021, 00:20
Data actualizarii: Duminica 15 August 2021, 00:23

UTA s-a impus cu 1-0 în fața celor de la CSU Craiova.

Arădenii au reușit să profite de avantajul propriului teren și s-au impus în fața celor de la CSU Craiova, datorită unui gol marcat de Liviu Antal, cu o splendidă lovitură de cap de la 14 metri de poartă. Laszlo Balint a declarat că și publicul are meritul său pentru triumf, remarcând aportul fantastic pe care l-au avut.

"Publicul a făcut diferența și motivația jucătorilor mei, au dat dovadă de mare caracter. Ne revenim după căderea de la Botoșani, e mare lucru să reacționezi împotriva unei echipe puternice precum Craiova. Am obținut 3 puncte după un joc bun.

A fost o săptămână grea după ce am tras învățăminte după partida de la Botoșani. Avem plusuri care vin de pe bancă, e fantastic, Vukcevic centrează, Antal finalizează. Apoi suporterii au fost incredibili, ne împing de la spate în momentele grele, cu ajutorul lor bifăm o victorie foarte importantă.

Sunt rezultate bune, cu FCSB ne-a lipsit șansa, acum vine mult așteptata, prima victorie acasă din acest sezon", a declarat Laszlo Balint, pentru digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!