Stranieri

Olimpiu Moruțan, out de la Galatasaray? Presa din Turcia a dezvăluit care este viitorul internaționalului român 

Olimpiu Moruțan a fost transferat la Galatasaray la sfârșitul verii, însă evoluțiile sale nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 09:43
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 09:49

Fotbalistul român a jucat în mai multe partide pentru formația turcă, inclusiv în cupele europene, însă prestațiile sale nu a fost constante. 

În ultimele partide din campionat, Galatasaray a pierdut ambele meciuri, iar după șase etape echipa a acumulat doar opt puncte, aflându-se pe pozția a 11-a. Este cel  mai slab început de campionat din 1989 până în prezent, în sezonul respectiv acumulând doar șapte puncte după primele șase etape. 

Presa din Turcia a lansat informația potrivit căreia Fatih Terim intenționează să întărească echipa prin introducerea pe teren a jucătorilor experimentați și că Olimpiu Moruțan și Baris Alper ar urma să fie împrumutați în pauza competițională din iarnă. 

"A început să se vorbească despre câțiva jucători tineri, că ar urma să fie împrumutați în campionate precum cel belgian sau cel olandez pentru a juca mai mult și a-și îmbunătăți jocul", se arată în articolul publicat pe fotospor.com.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies