"Cel mai important lucru făcut de Rădoi!" Ce a remarcat Gabi Balint după Islanda - România 0-2

Gabi Balint islanda - romania Stiri Gabi Balint
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 00:43
Data actualizarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 00:53
România s-a impus scor 2-0 în fața Islandei, într-un meci din runda a patra a Grupei J a preliminariilor pentru CM 2022.  La Reykjavik, tricolorii au câştigat prin golurile marcate de Dennis Man (47’) şi Nicolae Stanciu (83’).

România a obţinut doar a doua sa victorie în grupă (două victorii, două eşecuri), acesta fiind primul meci în care echipa antrenată de Mirel Rădoi nu a primit gol.

România va juca următorul meci duminică 5 septembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu Liechtenstein. Tricolorii au ceva probleme de lot, după ce Denis Drăguş s-a accidentat înaintea partidei cu Islanda, iar Denis Alibec a ieşit şi el accidentat în meciul de la Reykjavik.

  • Gabi Balint

Observație pertinentă făcută de Gabi Balint

 

Gabi Balint, fostul mare atacant al naționalei, a evidențiat o decizie luată de selecționerul Mirel Rădoi: introducerea lui Dragoș Nedelcu, mijlocaș crescut la Academia Hagi. 

Fostul fotbalist de la FCSB a jucat aproape perfect în fața defensivei formată din Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu și Camora. 

”Am jucat mult mai bine, ne-am luat o porție bună de încredere. M-am bucurat pentru rezultate și pentru jocul bun făcut în multe momente. A fost o circulație extraordinară a mingii, mai ales pe contraatac, golul doi este cea mai bună dovadă.

Important este că Rădoi, după atâtea și atâtea comentarii, a făcut o schimbare și a venit cu un închizător. Asta a fost cel mai important lucru pe care l-a făcut în această seară.

A fost Nedelcu punct fix, ceea ce i-a permis și lui Stanciu să joace mai ofensiv. Cicâldău nu s-a văzut, dar a muncit foarte mult”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Clasamentul Grupei J, după patru etape

1. Armenia 10p

2. Germania 9p

3. Macedonia de Nord 7p

4. România 6p

5. Islanda 3p

6. Liechtenstein 0p

Programul următoarei runde:

România - Liechtenstein (luni, 21:45, PRO TV)

Islanda - Macedonia de Nord

Germania - Armenia

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!